Hírek Tanulmányi információk Szakgimnáziumi tanulmányi információk

A 2020/2021. tanév zárása a szakgimnáziumban

Tájékoztatunk minden tanuló, hogy a diákönkormányzat és az iskolavezetés egyeztetéseit követően kialakult a tanévzárás rendje és módja. A részletes időbeosztás a cikkben található. Azon programok esetén, ahol nem adunk részlets tájékoztatást, az iskolai hirdetőn fogunk informálni benneteket.

2021. május 30-ig van lehetőségetek nyári táborokra, szakmai programokra támogatást igényelni. Információk ide kattintva elolvashatók.

2021. június 9.

Ezen a napon zárjuk le a jegyeket az elektronikus naplóban. E napot követően értékelés már nem lehetséges. A Diákönkormányzat kérésére lehetőséget biztosítunk diákprogramok megtartására. Ennek rendjét és programjait a Diákönkormányzat és az iskola vezetése egyezteti június 1-ig, ezt követően döntünk arról, hogy megrendezzük-e a programot.

2021. június 10-11. és 14.

Egységesen arra az álláspontra jutottunk az egyeztetéseket követően, hogy – a járványhelyzet miatti online oktatás miatt – idén nem rendezünk vizsgákat, illetve olyan meghallgatásokat, ami bármilyen számszerű értékelés alapját képezné. A jegyek zárása után szeretnénk lehetőséget biztosítani a tanulóknak és tanáraiknak, hogy szakmai megbeszélések formájában a nyárra, illetve a jövő tanévre vonatkozó elképzeléseket, tanácsokat egyeztethessék egymással. A meghallgatásokat a Kodály és Simonffy termekben rendezzük. A meghallgatások anyagát a főtárgytanárok határozzák meg. A beosztást az iskolai hirdetőn olvashatjátok.

2021. június 15.

A tanév utolsó tanítási napján 11.00 órától tanévzáró ünnepséget rendezünk, melynek részletei még kidolgozás alatt vannak. Ezt követi a bizonyítványok kiosztása, melyet az osztálytermekben bonyolítunk le.

Felhívjuk a tanulók figyelmét arra is, hogy az évzárót követő napon zárásig biztosítunk lehetőséget arra, hogy a termekben, szekrényekben maradt személyes tárgyakat mindenki hazavigye. Ezt követően a szekrényekben maradt, el nem vitt tárgyak kidobásra kerülnek, mert egészségügyi okok miatt semmit sem tárolhatunk. SuliBoxokból is pakoljatok ki, mert június végén jönnek átkódolni a szekrényeket és a bennük hagyott tárgyakat nem őrzik meg.

FONTOS!!! A szülők, illetve olyan személyek, akik nem az iskola dolgozói, vagy tanulói, továbbra sem jöhetnek be az iskola épületébe!