Ideiglenes felvételi lista, 2018

FRISSÍTETT, VÉGLEGES TARTALOM! Köszönjük a jelentkezőknek, tanáraiknak és iskolájuknak, hogy megtiszteltek bennünket a jelentkezéssel! A középiskolai felvételi eljárásban 2018. február 22-én, illetve 2018. március 13-án megtartott szakmai alkalmassági vizsgák eredményét értékelve a cikkben letölthető ideiglenes listát tesszük közzé.

{jd_file file==121}

ELBÍRÁLÁS ALAPELVEI A SZAKGIMNÁZIUMI, PÁRHUZAMOS, 9-13. ÉVFOLYAMOS KÉPZÉSRE JELENTKEZŐKNÉL

Megszerezhető maximális pontszám: 300 pont. A felvételit értékelő bizottság döntése szerint a 200 pontot, vagy annál többet szerző jelentkezőket javasoljuk felvételre.

Azok a 9. osztályba jelentkezők tanulók, akik elérték a bekerüléshez szükséges ponthatárt, de a KIFIR rendszerében nem iskolánkat jelölték meg első helyen a rangsorban, az előzetes felvételi eredmény, illetve az alább közzétett javaslat ismeretében változtathatnak az előzetesen kialakított intézményi sorrenden. Erre az általános iskolákban van lehetőség a KIFIR rendszerében, kizárólag a 2018. március 21–22. napokon! Új intézmény nem jelölhető meg, csak sorrend változtatás lehetséges! Amennyiben ezt elmulasztják, a hatályos jogszabályok értelmében sajnos nem küldhetünk ki sikeres felvételről szóló határozatot, csak elutasítót.

Azoknak, akiknél az intézményi rangsorban iskolánk az első helyen szerepel, a hivatalos felvételi határozat megérkezéséig nincs további teendőjük. Szeretettel várunk mindenkit iskolánkban!

ELBÍRÁLÁS ALAPELVEI AZ ÉRETTSÉGI UTÁNI 2 ÉVES KÉPZÉSRE JELENTKEZŐKNÉL

Megszerezhető maximális pontszám: 200 pont. A felvételit értékelő bizottság döntése szerint a 140 pontot (70%), vagy annál többet szerző jelentkezőket javasoljuk felvételre.

Menü bezárása