Hírek Rendkívüli helyzet

Koronavírus | Rendkívüli intézményvezetői tájékoztató 2020. március 14.

Kedves Kodályos közösség! 2020. március 13-án, 21.15 órakor az Operatív Törzs határozata alapján Orbán Viktor miniszterelnök úr akciótervet tett közzé (https://koronavirus.gov.hu/cikkek/orban-viktor-rendkivuli-bejelentese-koronavirussal-kapcsolatos-kormanyzati-intezkedesekrol). Ez egy új helyzetet teremtett. Ennek értelmében az alábbi forgatókönyvet kell követnünk.

2020. március 16-ával kezdődően a későbbiekben meghatározott időpontig a következők lépnek életbe.

  • A diákok nem látogathatják az oktatási intézményeket.
  • Ennek értelmében új oktatási munkarend kerül bevezetésre, amit digitális munkarendnek nevezünk. Ezt a munkarendet a későbbiekben ismertetjük, mivel a kidolgozása jelenleg még folyamatban van.
  • További tájékoztatásig nincs teendő.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a kormányzati honlapokon (https://koronavirus.gov.hu; https://www.nnk.gov.hu/), az intézményi honlapon (http://www.debrecenizenede.hu), a hivatalos intézményi Facebook profilon (https://www.facebook.com/debrecenizenede) és a KRÉTA rendszer faliújságján keresztül közölt információk tekinthetőek mérvadónak. Az aktuális információkat/tennivalókat mindig ezeken a csatornákon fogjuk közölni az iskola közösség tagjaival. Kérjük, hogy a megfelelő tájékozottság érdekében, mindenki naponta többször ellenőrizze az információk aktualitását.

Ügyeleti telefonszámaink

  • +36 30 386 0875 (Tóth József, intézményvezető)
  • +36 30 440 2836 (Kovács János, intézményegység-vezető)
  • +36 20 354 1082 (Vincze Teréz, intézményvezető-helyettes)

Az iskolaközösség tagjainak megértését, segítségét előre is köszönjük!

2020. március 14.

Tisztelettel: Tóth József, intézményvezető