Kétirányú információáramlás

Iskolánk filozófiájában fontos szerepet tölt be a családokkal, szülőkkel és gondviselőkkel történő folyamatos kapcsolattartás. A mi pedagógiai felfogásunkban a tanulókat egyik oldalról az iskola, a másik oldalról viszont a család támogatja a diákévek alatt. Az iskolában végzett tevékenységről mindig beszélgessenek el gyermekükkel. Az iskola tájékoztatja Önöket a szülői értekezleteken, tanári fogadóórákon, illetve - amennyiben szükségesnek tartjuk - személyes találkozókon is. Kérjük, hogy tekintsék át a kapcsolattartás formáit és mindenképpen éljenek vele, hiszen közös érdekünk, hogy az Önök gyermeke egészségesen, a lehető legtöbb tudást megszerezve lépjen tovább az intézményünkből.

Köszönjük, ha megkeresnek bennünket és követik a pedagógiai folyamatot!

Gyorslinkek

az alábbi kártyákra kattintva gyorsan az adott információs felületre érkezhet

Együtt könnyebb

Az iskola és a család együtt gondoskodik a tanulókról. Igényeljen gondviselői hozzáférést az e-naplónk információihoz. Keresse ügyintézőinket elérhetőségeinken és segítünk gondviselői hozzáférésének beállításában.

Gondviselői hozzáférés

Amennyiben már rendelkezne gondviselői hozzáféréssel, akkor hozzáférési adataikat használva iskolánk honlapjáról is beléphetnek a szülői felületre, ahol az órarendet, a tanulók haladását és értékelését, valamint az iskolai üzeneteket láthatják. Ha még nincs hozzáférésük, akkor ide kattintva, az e-Napló felületén a "Gondviselői hozzáférés igénylése" hivatkozáson keresztül jelezhetik igényüket felénk. Kollégáink az igények beérkezést követően aktiválják az Önök hozzáférését.

Információk a zsebben

 

Már regisztrált gondviselői hozzáférésük használatával az eKRÉTA Informatikai Zrt. által fejlesztett mobilalkalmazás használata teljeskörű ügyintézési lehetőséget biztosít a szülőknek. Használata során nem csak a tanulókkal kapcsolatos információk (mulasztások, érdemjegyek, órarend), hanem az E-Ügyintézés funkciói is használhatók. Szeretettel ajánljuk mindenkinek, aki kényelmesen szeretné intézni a gyermekével kapcsolatos iskolai ügyeket. Az alkalmazás Android és iOS rendszeren is elérhető. Részletes útmutató itt elérhető.

Elérhetőségeink

A kapcsolat a legfontosabb

Telefonszámaink

Szakgimnázium: +36 20 395 5874
Zeneiskola: +36 52 788 243

E-mail

iskola@kodaly-debr.edu.hu
iskola@debrecenizenede.hu

Levelezési cím

4024 Debrecen
Vár u. 1.