Támogatás nyári kurzusokra, táborokra

Támogatás nyári kurzusokra, táborokra

A Kodály-Hagyaték kuratóriuma támogatásával iskolánk keresi azokat a szakgimnáziumi tanulókat, akik szakmai rendezvényen szeretnének részt venni a 2017/2018. tanévet követő nyári szünetben. Az igénylés határideje: 2018. MÁJUS 10.

A támogatás keretösszege: 300.000 Ft

A támogatás formája: kiegészítő támogatás a rendezvény részvételi költségeihez, melynek folyósítása nem készpénzben, hanem a gazdasági egység által, a támogatási kérelem elbírálását követően a szervezőkkel történő kapcsolatfelvétel után átutalás formájában történik.

Támogatás összege: legfeljebb 10.000 Ft/tanuló

A támogatás az alábbi űrlap kitöltésével igényelhető. A kitöltést követően a szakgimnázium tanulmányi irodájában lehet a beküldött űrlapot aláírni, amivel az igénylés érvényesítésre kerül. Az igénylés határideje: 2018. MÁJUS 10.

Az elbírálás szempontjai

  • A tanuló a 2017/2018. tanévben a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola – AMI intézményében teljesít tankötelezettséggel járó jogviszonyt
  • Előző tanév végi főtárgyi, magatartás értékelés és tanulmányi átlag
  • Előző félév végi főtárgyi, magatartás értékelés és tanulmányi átlag
  • Elégtelen osztályzatok száma az előző tanév végén
  • Elégtelen osztályzatok száma az előző félév végén
  • Mulasztott órák száma az előző tanév végén
  • Mulasztott órák száma az előző félév végén

Kizáró ok a vizsgált időszakban félévkor, vagy tanév végén szerzett elégtelen osztályzat.

Az űrlap kitöltésével a tanuló tudomásul veszi a támogatás elbírálásának feltételeit, azokat elfogadja. Tudomásul veszi továbbá, hogy a támogatás céljaként megnevezett rendezvényen való részvételemről igazolást kell bemutatnia az iskola felé. Amennyiben a tanuló 2018. szeptember 15-ig nem mutat be igazolást a részvételről, a további támogatási időszakokra nem nyújthat be támogatási igényt.

Menü bezárása