Hírek Zeneiskolai hírek

A XV. Országos Koncz János Hegedűverseny – döntősök, tudnivalók

Befejeződtek a hegedűverseny válogatói. Az utazó-versenybizottság döntése alapján  az 50 pont  és az 50 pont fölötti pontszámot elért versenyzők vehetnek részt a XV. Országos Koncz János Hegedűverseny döntőjén, ez 56 döntős tanulót érint. A döntősök névsora a cikkben letölthető. Gratulálunk a döntőbe jutott tanulóknak és sok sikert kívánunk az országos döntőn!

{jd_file file==76}

Felhívjuk a figyelmet, hogy az országos döntőben a területi válogatón elhangzott műsort (I-IV. korcsoportnál egy etűd, az V. korcsoportnál egy J. S. Bach mű és minden korcsoportnál ezen felül egy szabadon választott mű) kell a kötelezően választható művel kiegészíteni és együtt bemutatni. A területi válogatók versenyanyagát a döntőre nem lehet megváltoztatni. Figyeljenek arra is, hogy a szabadon választott mű stílusában és karakterében legyen eltérő a kötelezően választható műtől.

A döntőt rendező intézmény a Szombathelyi Bartók Béla Zenei Alapfokú Művészeti Iskola (9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 3., telefon: 06-94-512-890, 894, 895, 896, 06-20-503-10-34, 06-20-503-05-74 , E-mail: brandisz.marton@bartokzi.szomb athely.hu; Honlap: www.konczverseny.hu vagy www.bartokzi.hu)  A nevezés az országos döntőre elektronikus úton a www.konczverseny.hu honlapon történik. Határideje: 2016. november 9. Ugyanitt olvashatók a programmal kapcsolatos információk is. A versenyzők és kísérő tanáraik utazásáról és részvételének egyéb feltételeiről (szállás, étkezés) a nevező intézmény gondoskodik. Az országos döntőn nevezési díj, regisztrációs díj nincs!