Hírek Szakgimnáziumi hírek

Helyesbítés

A Cívishir portálon 2019.01.02. 14:06 órakor megjelent “Tovább szépülhet a debreceni Zenede” című cikkben megfogalmazott újságírói tartalommal kapcsolatban szeretnénk informálni mindenkit.

A Cívishir portálon “Tovább szépülhet a debreceni Zenede” című cikkjében FR szerző tudósítja az olvasókat, hogy a 2018. december 28-i Közbeszerzési Értesítőben megjelent az épület belső felújításával összefüggő közbeszerzési eljárás.


A 2019. január 2-i cikk részletének képernyőképe

Ezt követően e cikkben megjelenik egy mondat: “A zeneiskola a következő tanévet több telephelyen kezdi, melyek közül kiemelendő a Simonffy iskola, a Benedek Elek Általános Iskola és a Csapó és Burgundia utca sarkán található régi Beregszászi iskola.”
Üdvözlünk minden sajtómegjelenést, ami iskolánkat érinti, de kérjük a tisztelt újságíró kollégákat, hogy csak a hiteles forrásból származó híreket jelentessék meg iskolánkról. Mindenkinek rendelkezésére állunk érdeklődés esetén, hogy a számunkra ismert, nyilvános információkat átadjuk.
Szeretnénk megnyugtatni minden kedves látogatónkat, hogy a fenti mondatban foglalt állítás nem felel meg a valóságnak. A mondat nyilvánvalóan a 2018.07.23. 15:18 órakor ugyanezen hírportálon megjelent, az alább látható képernyőképen látható – és ugyanezen cikkben kapcsolódó tartalomként megjelenített – “Ezt is megértük: már törik a padlót a Zenedében” című cikk egyik mondatának szó szerinti idézete. A felújítás végeztével az eredeti tervek szerint megfogalmazott időben, a 2019/2020. tanév kezdetére szeretnénk visszaköltözni a Vár utcai felújított épületbe.

A 2018. július 23-i cikk részletének képernyőképe