Nem használt widgetek

Felvételi tájékoztató

Mit tanulhatsz a zeneiskolában?

Minden gyereket szeretettel vár SZOLFÉZS és HANGSZERES osztályaiba meghallgatásra a Zeneiskola!

Minden gyereket szeretettel vár a Zeneiskola SZOLFÉZS ELŐKÉPZŐ és HANGSZERES osztályaiba alkalmassági meghallgatásra! A meghallgatásra csak az intézmény honlapján előzetesen kitöltött online jelentkezési lap alapján lehet jelentkezni! Az alkalmassági vizsgák időpontjai:

  • 2021. május 31. – 2021. június 4. között, egyéni beosztás szerint.

Amennyiben gyermeke zenei képzését igényli, kérjük, hogy a jelentkezési lapot 2021. május 26-ig töltsék ki az iskola honlapján (Ide kattintva elérhető). A jelentkezési lapon megadott e-mail címen értesítéssel leszünk az alkalmassági vizsga pontos időbeosztásáról, egyéni időpontra történő érkezés biztosításával tekintettel a járványügyi helyzetre.

ÚJ TANULÓK JELENTKEZÉSE A ZENEISKOLÁBA

Visszajelentkezés jelenlegi növendékeink számára a zeneiskolába a 2021/2022. tanévre

Tisztelt Szülők! 

Tekintettel, a 27/2021. (I. 29.) Korm. rendeletre a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről, a 2021/2022. tanévre történő jelentkezési lapot a zeneiskolai tanulmányok folytatásával kapcsolatban valamint a térítési-és tandíjjal kapcsolatos szülői nyilatkozatokat csak elektronikus formában, online tudjuk kérni Önöktől. Az alábbiakban megtalálják a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola – AMI zeneiskolai jelentkezési lap online változatát.

JELENTKEZZ VISSZA MOST A ZENEISKOLÁBA!

KÉRJÜK, HOGY EZEN A JELENTKEZÉSI LAPON CSAK AZOK JELENTKEZZENEK, AKIK MÁR JÁRNAK A ZENEISKOLÁBA ÉS A 2021/2022. TANÉVRE IS MEG SZERETNÉK ERŐSÍTENI JELENTKEZÉSÜKET! Kérjük, hogy a kitöltés előtt győződjenek meg arról, hogy van működő, folyamatosan figyelt email címük, Kérjük a lap pontos kitöltését. Visszajelzést a rendszer nem küld a jelentkezésről.

A JELENTKEZÉSI LAP HITELESÍTÉSE

A jelentkezési lap és nyilatkozat kitöltése és elektronikus formában történő visszaküldése intézményünk számára – a járványügyi helyzetre tekintettel – aláírás nélkül is hiteles dokumentumnak tekintendő!

A jelentkezési lapok kitöltésének határideje 2021. május 21.

Felhívjuk a figyelmüket, a térítési díj  és tandíj fogalmaira: 

  • Térítési díjat abban az esetben fizet a tanuló, amennyiben a művészeti képzések során 1. helyen a mi intézményünket választja.
    Ez heti 2 hangszeres órát (2X30 perc) és 2 szolfézs órát (2X45 perc) foglal magába.
  • Tandíjat abban az esetben fizet a tanuló, amennyiben egy másik művészeti képzést nyújtó intézményt választ 1. helyen és ott fog térítési díjat fizetni. 
  • A térítési és tandíj kedvezményeket, rászorultság illetve hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet fennállása esetén külön kell kérni az iskola gazdasági irodáján a megfelelő nyomtatvány kitöltésével és a kötelezően mellékelendő dokumentumok benyújtásával.