Hírek Zeneiskolai hírek

Nemzedékek jövőjéért dolgozik

Először adták át a Debreceni Tankerületi Központ Nemzedékek Jövőjéért díját. Kiemelkedő tudású pedagógusok, intézményvezetők kapták. Elismerésben részesült iskolánk tanára, Sáriné Szebenyi Judit is, akinek szeretettel gratulálunk a kitüntetéshez.

Pappné Gyulai Katalin tankerületi igazgató elmondta: a legjobb pedagógusok kaphatják meg ezt a díjat, amire saját munkaközössége terjesztheti fel a pedagógust. – Egyéves munka elismeréseként a fenntartó köteles valamivel elismerni azt a fantasztikus munkát, amit ők nap mint nap végeznek – mondta el Pappné Gyulai Katalin. 

Komolay Szabolcs alpolgármester hangsúlyozta: Debrecen fejlődése az elmúlt évszázadokban az oktatási rendszerén alapult, és ez a jövő záloga is. Ezért nagyon fontos, hogy jól felkészült tanárok dolgozzanak a városban. – A munka minőségi legyen és ennek legyenek meg a feltételei. Ez Debrecen városa számára kulcskérdés, hiszen nagyon fontos, hogy olyan képzett diákjaink jöjjenek ki az intézményeinkből, akik itt dolgozva, itt élve Debrecen jövőjét tudják biztosítani – mutatott rá Komolay Szabolcs alpolgármester. A pedagógusnapi ünnepség végén a tankerület igazgatója könyvajándékkal köszönte mind a 42 intézmény vezetőjének a 2016/17-es tanévben végzett munkát.