Hírek

Regionális találkozó ütősöknek

Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy iskolánk 2018. február 14-én megrendezi az I. Debreceni Regionális Ütőhangszeres Zeneiskolai Szóló és Duó Találkozót, és szakmai napot.

A növendékek szereplése után meghívott ütőhangszeres művészek: Laczkó Pető Balázs és Szalai Tamás szakmai bemutatójára kerül sor, továbbá közös zenélésre hívjuk kedves vendégeinket. A találkozó zárásaként a debreceni szakgimnazista és egyetemista ütőhangszeres diákok/hallgatók kamaraprodukcióit hallgathatják meg.

A találkozó célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a régió zeneiskolás növendékei számára, akik az ütőhangszeres tanszakokon tanulnak. A bemutatkozás szóló és zongorakíséretes, valamint duó művekkel történhet. A zeneművek választásánál kérjük, kerüljék az improvizációt, és a klasszikus ütőhangszeres irodalomból válasszanak. Műsoridő: iskolánként maximum 10 perc (több ütőtanár esetén tanáronként 10 perc). Az ütőhangszerek a fellépők számára biztosítottak – a jelentkezés utáni egyeztetés alapján.

A találkozón való részvétel díjtalan! Bővebb információ az alábbi elérhetőségeken kérhető.

Dr. Jókayné Nánai Zsuzsanna
+36303734023
nanaizsu@freemail.hu

Toldi Éva
+36307182088 
vica.dejavu7@gmail.com

{jd_file file==117}

A pontos műsor leadásának határideje a hangszerigény feltüntetésével: 2018. január 15.

Az érdeklődő kollegákat és növendékeket is szeretettel várjuk!