Hírek Eredményeink Szakgimnáziumi eredmények

Szépen verselő tanulók

Iskolánk tanulói aktívan képviseltetik magukat az irodalmi jellegű versenyeken is.

2024. március 1-én a Szép Magyar Beszéd megyei döntőjén iskolánkat Kiss Viktória 10. a osztályos tanuló képviselte, és 1. helyezett lett. Győrben, az országos versenyen is részt vettünk.

2024. március 06-án Budapesten, a Stefánia Palotában is részt vettünk a Honvédelmi Minisztérium szervezésével egy országos szavalóversenyen – A hazafias költészet témájában. Különdíjat kapott Tompa Benedek 9.a osztályos tanulónk.

2024. március 6-án Petőfi Sándor Szavalóversenyen vettünk részt a VOKE Művelődési Házban, ahol Figus Illés Dániel 3. helyezést ért el, Köszörüs Sára különdíjas lett, Kalotai Kornél emléklapot és jutalom könyvet kapott. Dani és Sári tovább jutott a Koltón megrendezett Petőfi-Emlékünnep elnevezésű versenyre.

2024. március 15-16-án került megrendezésre Koltón a szavalóverseny. A két nap alatt a versenyzők vár- és városlátogatási programokon is részt vettek. A döntőben Köszörüs Sára különdíjban részesült.

Kiss Viktória 10A osztályos tanuló az Országos Wass Albert Emlékversenyen vers- és prózamondó kategóriában különdíjban részesült Törökszentmiklóson 2024. április 19-én