Hírek

XV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny döntősei, 2017

Befejeződtek a gordonkaverseny válogatói. Az utazó-versenybizottság döntése alapján  a 54 pont és a 54 pont fölötti pontszámot elért versenyzők vehetnek részt a XV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny döntőjén. Ez idén 67 döntős versenyzőt jelent.

Követelmény:

A verseny anyaga: Kötelező és szabadon választott művek. A verseny követelményei: a kötelező vagy a szabadon választott művek között szerepeljen egy magyar mű is! (David Popper nem tekinthető magyar szerzőnek.) A versenyműsort minden fordulóban kotta nélkül kell előadni!

A szabadon választott mű (darab) karakterben eltérő legyen a kötelező műtől. A műsoridőt be kell tartani!

A kötelező és szabadon választott művek jogtiszta kottáit a verseny helyszínén (regisztráláskor) a nevező intézménynek be kell mutatnia.

Figyelem!

A versenykiíráskor megadott intézményi honlap technikai okok miatt sajnos nem tölthető fel. A jelenlegi elérhetőség: www.bbzenesuli.hu!!!!!

Nevezés az országos döntőre: A nevezési lap az iskola honlapjáról www.bbzenesuli.hu letölthető, amit kitöltve postai úton a rendező iskola nevére és címére (Szolnoki Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskola, 5000 Szolnok, Réz u.1.) kell eljuttatni 2017. október 20-áig. A versenyzők és kísérő tanáraik utazásáról, valamint részvételének egyéb feltételeiről (szállás és étkezési költségek) a nevező intézmény gondoskodik

{jd_file file==110}